repülés a varázsszőnyegen avagy tudosítás első repülőutamról

Hol volt, hol nem volt...van aki olyan szerencsés/ kevésbé szerencsés, hogy amikor még az édesanyja pocijában van repülhet, nemcsak a magzatvízben hanem a fellegek fellett s van aki 23 évet él a Föld nevű bolygón míg elérkezik a pillanat.
  Megérkezve az újonnan átadott Liszt Ferenc repülőtérre, maradjunk a Ferkónál:) csak ámultam és bámultam, mint egy kis gyerek. Igazán modern, európai épület, amely SkyCourt  központi csarnokával a repülést, felhőket, suhanást immitálja számomra.



Liszt Ferenc reptér
SkyCourt
A személyi gépem egy Boeing 737-700 NG tipus volt, amivel 750-800 km/h val 11.000 méter magasban repültünk. A felszállást s leszállást leszámítva nagyon élvezhető volt az út. A Malév számlájára írható pozitívumként, hogy mind a magyar színek domináltak, ízek, italok mint a Sió, Tokaji, Pick szalámi, Túró Rudi. Lejátszottak egy filmet, ehhez hasonlót, amiben még én is meglepődtem, hogy mennyi mindenről nem tudok, amit a magyarok fedeztek fel s szabadalmaztattak.
http://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWA&feature=related

Schiphol-Amsterdam repülőtér, no ha a Ferkón ámultam, itt a padlót súrolta a mandibulám. Mintha egy kis gyerek repülő parkja lett volna, amiben ide oda tologatja a gépeit, úgy jöttek mentek a hatalmas Boein gépek. A panoráma teraszról a kilátás valami fantasztikus, lélegzetellállító. Következő életemben légiirányító vagy pilóta akarok lenni!!! Öcsisajt körözz még egyet míg hugitúró landol az F 13 on! Kedves utasaink itt a pilóta beszél. Hamarosan megkezdjük a landolást, a várható érkezési idő 6 óra 11 perc. Minden utas készítse az üveg Baileyst, amit a check out pultoknál letehet köszönetképpen a biztonságos utazásért. Legyen egy szép napunk!:)

1 megjegyzés:

Hamarosan en is megnezem:D